Opšti uslovi

 
Uslovi korišćenja

Dobrodošli u footballinf.com. Samim korišćenjem footballinf.com-a (dalje "footballinf, "mi", "nas", "naši") vi ste saglasni da poštovate sledeća pravila, postavljene od naše strane i objašnjene dole.

Sve usluge u Footballinf-u su potpuno besplatne i biće potpuno besplatne zauvek.

1. Za korisnike footballinf-a

Svako fizičko lice koje je popunilo formular za registraciju, smatra se za korisnik sajta.

1.1 Svako fizičko lice ima pravo na registraciju samo jednom.

1.2 Ukoliko ste uveli pogrešne podatke ili po našoj proceni, pristap korisniku može biti ograničen ili prekinut, bez ikakvih prethodnih obavešćenja.

1.3 Ukoliko se korisnik ne registruje, isti će se smatrati gostom footballinf-a i neće imati pristup do sve performanse sajta. Celosan pristup do sajt daje se nakon registracije koja je dobrovoljno napravljena.

1.4 Korisnik je dužan da ne izvršava nikakve aktivnosti koje narušavaju autoritet footballinf-a, povezane sa objavljivanjem informacija trećim stranama, nezavisno od toga da li su one verodostojne ili nisu.

1.5 Korisnik nema pravo izvršavati nezakonske aktivnosti protiv samog sajta, koje zagrožavaju dejnost i sigurnost sajta.

1.6 Vi ste dužni da ne koristite nikakav jezik koji je grub, nepriličan, vulgaran, predizviče mržnja, zaplašava, seksualno je orientiran ili ikakav jezik koji narušava moral i kosi se sa aktuelnim zakonima. U sprotivnom slučaju, ekipa footballinf-a zadržava pravo da ograniči ili izbriše korisnika.

2. Zaštita korisničkih podataka

Footballinf poštuje pravo zaštite korisničkih podataka korisnika.

2.1 Kako biste se registrovali u footballinf, potrebne su lične informacije korisnika, koje će biti korišćene samo od strane footballinf-а i neće se dostavljati trećim stranama bez znanja Korisnika.

2.2 Lične informacije biće korišćene samo za poboljšanje rada, upravljanja i razvoj sajta, kao i za marketing, reklame i promocionalne svrhe. U slučaj nesaglasnosti, Korisnik je dužan da pismeno obavesti administratora sajta na neki od naših imejlova.

2.3 Ekipa footballinf-a ne snosi nikakvu odgovornost za napad hakera, koji može doveći do razotkrivanja vaših potadaka.

2.4 Nakon što se se registrovali kao korisnik sajta, vi ste saglasni da dobijate imejl (nekoliko mesešno) čime želimo da budete informisani o važnim događajima u footballinf-u. Ukoliko ne želite dobijati imejl poruke od naše strane, možete to promeniti iz “Podešavanja”.

2.5 Mi smo napravili ovaj veb sajt za korisnike svih vozrasti. Ipak, deo sadržaja proizvoda može biti neadekvatan za maloletnike i kod takvih korisnika odgovornost preuzima roditelj ili staratelj lica.

3. O footballinf.com-u

3.1 Footballinf.com je sajt koji nudi pristup do igru sa fudbalskim prognozama, sa zabavnim i obrazovnim ciljem. Svaki korisnik može se besplatno besplatno i može prognozirati predstojeće fudbalske utakmice, tako da na njihovoj bazi sakuplja virtuelne tačke.

3.2 Sajt footballinf nudi se svojim korisnicima onakav kakav jeste i ne snosi nikakve odgovornosti u odnos sigurnosti njegovog funkcioniranja, uslovima za pristup do samog sajta, obezbeđivanje pomoći kao i drugi parametri.

3.3 Dostavljanje ovoj usluzi od strane footballinf-a nema za cilj da pottiće korisnike da ulažu novćana sredstva ili ka hazardnim dejstvima. Footballinf nema nikakvu odgovornost za materijalne ili bilo kakve druge zagube, koje su bile uzrok korišćenja sajta.

3.4 Footballinf.com ne snosi nikakve odgovornosti ili obeštećenja ukoliko korisničko ime i šifra za dostup koriste se nezakonski od strane drugog lica.

3.5 Footballinf ima pravo da prikažuje, šalje, puni, ispunjava, eskponira itd. sve vrste reklamnog materijala svojih korisnika. U odnos sadržaja svih reklama, kao i zaštićene tržišne marke kojima se tiče, odgovornost snose samo reklamirači.

3.6 Footballinf.com zadržava pravo na osnovu sopstvene procene da zamrzne ili da briše
račune učesnicima u igri.

3.7 Video materijali koji su korišćeni u footballinf-u su dostavljani od strane raznih izvora i nisu sopstvenost Footballinf Ltd-a. Footballinf nema nikakvu odgovornost za njinovo rasprostranjenje.

3.8 Logo svake ekipe, koje se koristi u Footballinf-u nije vlasništvo sajta, već same ekipe. Njihovo korišćenje ima za cilj da bolje i prestižno predstavi ekipe na međunarodnoj sceni pred svim svojim fanovima. U slučaju nesaglasnosti, molimo da nas pismeno informišete na nekoj od naših e-mail adresa.

3.9 Svi tekstovi i tehnologije, koji su korišćeni u sajt-u su sopstvenost Footballinf Ltd-a. i njihovo kopiranje je strogo zabranjeno.
 

Kalendar